Steunactie gevolgen Covid-19

      Dank u wel voor uw vertrouwen en steun in het moeilijke jaar 2020!

We zijn blij dat Youth facilitator Dan’sile op Lugebhuta Higschool, de kwetsbare kinderen in die lastige, lange schoolloze covid-19 maanden met zorg in het vizier heeft gehouden en extra ondersteuning heeft geboden.  Geen sinecure!  Ze heeft daarvoor veel lof en waardering gekregen van de schoolgemeenschap.  

Zoals bekend ondersteunt Stichting YEBO sinds 15 jaar jonge mensen bij hun studie na het voortgezet onderwijs. Dankzij een maandelijkse toelage van het YEBO StudieFonds  hebben al meer dan 50 leerlingen succesvol een universitaire studie of vakonderwijs kunnen afronden. 

De YEBO studenten hebben in deze tijd extra steun nodig daarom vragen we uw hulp! Klik hier om de flyer te bekijken.

Een typisch praktische en zinvolle YEBO actie!

Comments are closed.